Verzekering

Fiets-, brommer- en scooterverzekering

Verzekering fiets
Om uw fiets veilig en voordelig te verzekeren werken wij samen met ENRA Verzekeringen BV, voorheen Helepolis. ‘De Nationale Fiets Verzekering’ van ENRA kan zowel voor nieuwe als gebruikte fietsen tegen een voordelige premie worden afgesloten voor 3, 4 of 5 jaar. Een belangrijk voordeel van deze fietsverzekering is dat, wanneer uw fiets in het vijfde jaar gestolen wordt, er geen afschrijving plaatsvindt en u een gelijkwaardige nieuwe fiets ontvangt. Wordt de fiets in de eerste vier jaar gestolen en dezelfde fiets duurder is geworden, vind er een indexering van max. 4% per jaar plaats.

Heeft u een fiets met elektrische trapondersteuning, dan biedt ENRA een aparte, voordelige verzekering: ‘De Nationale E-bike Verzekering’. Ook deze is, al dan niet casco, voor 3, 4 of 5 jaar af te sluiten.

Kijk voor alle voordelen van ‘De Nationale Fiets Verzekering’ of ‘De Nationale E-bike Verzekering’ in de brochure van ENRA via http://www.enra.nl/upload/96.pdf of kom langs en laat u door ons adviseren.

Voorheen brachten wij de fietsverzekeringen onder bij Helepolis. Sinds 1 januari 2007 is Helepolis samengegaan met ENRA. Lopende polissen van Helepolis blijven echter onveranderd van kracht.

Verzekering brommer en scooter
Uw brommer of scooter brengen wij ook onder bij ENRA verzekeringen. De 'Nationale Bromfiets Verzekering' van ENRA is een complete en eenvoudig af te sluiten bromfietsverzekering. De verzekering heeft een hoge startkorting (55%) en een maximale bonuskorting van 75%. En is altijd inclusief gratis valhelmdekking (tot maximaal € 70,00), verhaalservice en hulpverlening na een ongeval.

Opgebouwde schadevrije jaren voor een bromfiets of motorfiets worden, op basis van een originele no-claimverklaring, geheel overgenomen.

Voor de electrische scooter heeft ENRA eveneens een aparte verzekering. 

Bekijk de volledige brochure van de 'Nationale Bromfiets Verzekering' van ENRA via http://www.enra.nl/upload/103.pdf en voor de brochure van de 'Nationale E-scooter Verzekering' van ENRA via http://www.enra.nl/upload/137.pdf. Of kom langs en laat u door ons adviseren.

De nationale bromfiets verzekering is een zeer complete en eenvoudig af te sluiten bromfietsverzekering met een korte bonus-malusladder. De verzekering kent een hoge startkorting (55%) en een maximale bonuskorting van 75%. En altijd inclusief gratis valhelmdekking (tot maximaal € 70,00), verhaalservice en hulpverlening na een ongeval.
Opgebouwde schadevrije jaren voor een bromfiets of motorfiets worden, op basis van een originele no-claimverklaring, volledig overgenomen.
Voor de electrische scooter heeft ENRA een aparte verzekering. Kijk hier voor meer informatie.