Scooters

Er op uit met de scooter: makkelijk, mobiel én stijlvol

Ook scooters zijn bij Valk Tweewielersport een vertrouwd fenomeen, u kunt voor zowel bromscooters (45 km/h, met helm) als snorscooters (25 km/h, zonder helm) bij ons terecht. Wij zijn officieel dealer van Sym en Keeway. Andere gangbare merken in Nederland kunnen wij echter ook (grotendeels) leveren. Bij uw brom- of snorscooter kunt u bij ons een bijpassende helm, handschoenen en sloten aanschaffen van betrouwbare, welbekende merken. Tot slot beschikken wij over een grote voorraad onderdelen.

Sportief en snel of stijlvol met de retroscooter

Welke scooter bij u past is afhankelijk van uw wensen; snelheid maken met sportieve, gestroomlijnde scooters, zoals een Keeway, Sym of Generic, of met mooi weer de blits maken met een populaire retroscooter, zonder helm, zoals met de Sym Mio. Wilt u een nieuwe scooter, maar wilt u ook weer niet te veel uitgeven, dan is Keeway een goede optie; kwaliteit voor een scherpe prijs. De in opkomst zijnde elektrische scooter (zonder motor) is eventueel ook een mogelijkheid.

Gebruikte scooters

Naast nieuwe brom- en snorscooters beschikken wij ook over een assortiment gebruikte brom- en snorscooters van uiteenlopende merken, inclusief Apprillia, Yamaha, Peugeot, Piaggio en Derbi. Het is eventueel ook mogelijk uw eigen gebruikte scooter in te ruilen bij ons.

  

Bromfietstotaalpakket voor het behalen van het bromfietscertificaat

Door een samenwerking met Rijschool Teunissen bieden wij bovendien een bromfietstotaalpakket aan, inclusief 7 praktijklessen, theorie online, theorieboek, theorie- en praktijkexamen en aantrekkelijke kortingen bij Valk Tweewielersport. Daarnaast leveren wij ook lesscooters aan diverse rijscholen in de omgeving.

Scooter Reparatie

Naast de aankoop is het minstens zo belangrijk om uw brom- of snorscooter op de juiste manier te onderhouden en eventueel te repareren. Ook hier bent u bij Valk Tweewielersport aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring is uw tweewieler bij ons in goede handen. Bovendien gebeurt dit door goed opgeleide vakmensen die regelmatig bijgeschoold worden met technische cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Onderdelen zijn in ruime mate voorradig of snel te bestellen.

Scooter pech onderweg

Heeft u pech onderweg of heeft u niet de mogelijkheid om uw brom- of snorscooter zelf te vervoeren? Dan komen wij uw brommer halen, wel zo makkelijk en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod scooters

Onderstaand vindt u een deel van ons aanbod. Let wel, dit is slechts een kleine selectie van ons totale assortiment nieuwe en gebruikte brom- en snorscooters. Breng een bezoek aan onze showroom in Daarle en bekijk ons volledige assortiment of neem contact met ons op voor uw specifieke verzoek.