Fietsen

Valk Tweewielersport: 400 m² fietsplezier in Daarle

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment fietsen van uiteenlopende merken, zowel nieuw als gebruikt. In onze showroom van maar liefst 400 m², krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en de verschillende soorten fietsen, geheel afhankelijk van uw wensen. Wellicht bent u op zoek naar een sportieve stadsfiets of een degelijke schoolfiets; of past een stijlvolle en populaire lifestylefiets meer bij u? En wat dacht u van een praktische, maar stijlvolle bakfiets om uw (klein)kinderen van- en naar school te fietsen? U kunt bij ons onder andere terecht voor een:

  • Stadsfiets (sportief)
  • Lifestylefiets (populair)
  • Schoolfiets (degelijk)
  • Opoefiets (opa- of opafiets mét moderne attributen)
  • Transportfiets (stoer)
  • Bakfiets (praktisch)
  • ATB-fiets (avontuurlijk)
  • Kinderfiets (lief of juist stoer)
  • Elektrische fiets (milieuvriendelijk)
  • Fiets met trapondersteuning (gemakkelijk)

  

Onze merken

Wij zijn officieel dealer van Gazelle, Azor, Target en Cortina als het gaat om volwassen fietsen. Het hoofdmerk voor kinderfietsen is Alpina. Daarnaast leveren wij ook K3-kinderfietsen en stoere Kawasaki kinder-, jeugd- en crossfietsen. Ook leveren wij kinderfietsen van het merk Next Generation.

Elektrische fietsen

Fietsen met (elektrische) trapondersteuning biedt voor veel mensen een uitkomst en wij hebben hier goede ervaringen mee. Wij leveren elektrische fietsen van de betrouwbare merken Gazelle, Sparta, Sachs en Azor. Sachs maakt het ook mogelijk om te snorren op elektriciteit, zonder te trappen; u heeft hiervoor dan ook een kentekenplaat nodig.

Bakfietsen

Een andere speciale fiets betreft de bakfiets, die wij leveren van het merk Bakfiets.nl. Sterke, maar praktische bakfietsen om uw (klein)kinderen mee rond te rijden. Ideaal voor in de stad, maar ook ideaal in het dorp om de kinderen van en naar school, vriendjes en muziekles te halen. Als extra service bieden wij u aan de bakfiets voor 1 of 2 dagen te huren, alvorens tot aanschaf over te gaan. Zo kunt u de voordelen van de bakfiets zelf ontdekken. Bij aankoop wordt het huurbedrag in mindering gebracht.

Fietsen tegen een scherpe prijs

Door onze grote voorraad aan fietsen hebben wij ook altijd een assortiment aan nieuwe, overjarige fietsen; fietsen van een vorig seizoen. Deze bieden wij dan ook aan tegen een sterk gereduceerde prijs, met kortingen tot 40%. Zo heeft u dus een nieuwe, kwalitatief goede fiets tegen een scherpe prijs.

Gebruikte fietsen

Nog een manier om tegen een scherpe prijs te fietsen: naast nieuwe fietsen, hebben wij namelijk ook een groot assortiment gebruikte fietsen in nieuwstaat van uiteenlopende merken, in alle prijsklassen, voor klein en groot; er zit vast en zeker een fiets voor u bij. Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen gebruikte fiets in te ruilen.  
Reparatie
Naast verkoop kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van uw fiets. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Kunt u uw fiets zelf niet vervoeren? Dan komen wij uw fiets halen.

Bekijk ons aanbod

Onderstaand vindt u een deel van ons aanbod. Let wel, dit is slechts een kleine selectie van ons totale assortiment nieuwe en gebruikte fietsen. Breng een bezoek aan onze showroom in Daarle en ontdek de mogelijkheden én aanbiedingen of neem contact met ons op voor uw specifieke verzoek. U kunt te allen tijde een proefrit bij ons maken.