Familiebedrijf

Valk Tweewielers: familiebedrijf in hart en nieren

Valk Tweewielers mag zich sinds 1 januari 2011 een echt familiebedrijf noemen, gerund door Gerrit en zoon Gert-Jan Valk. Over het ontstaan van ons bedrijf en hoe wij ons door de jaren heen hebben ontwikkeld, heeft u bij Over ons kunnen lezen. Maar wat betekent dit voor u als klant?

Persoonlijke benadering

Bij Valk Tweewielers worden klanten niet alleen als klanten behandeld, maar ook als persoon. Onze klantbenadering wordt dan ook gekenmerkt door persoonlijke aandacht; u krijgt niet te maken met gladde verkopers, maar met een vertrouwd gezicht, de eigenaren en/of monteurs zelf. U kent ons, wij kennen u (en uw wensen). We luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, want wij vinden het vanzelfsprekend dat u goed behandeld wordt. Tot slot hanteren wij korte lijnen, zodat u snel geholpen bent.

 

Goede service

Naast persoonlijke aandacht bieden wij u goede service, we streven ernaar u naar tevredenheid te helpen en willen hier ook de nodige moeite voor doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw fiets, brommer of scooter op te laten halen in geval van reparatie of af te laten leveren bij aankoop met onze bedrijfsbus. Maar waar gewerkt wordt, gaat ook wel eens iets fout; wanneer er dus iets niet naar wens is, kunt u ook bij ons terecht. We proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen. Mede daardoor hebben wij door de jaren heen een goede naamsbekendheid en klantenkring opgebouwd, waar u op mag vertrouwen. Bovendien vinden wij het belangrijk dat we doen wat we zeggen, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Deskundig, maar eerlijk advies

U kunt van ons te allen tijde een deskundig advies verwachten. We beschikken over een hoge mate van kennis en expertise omtrent zo goed als alles met twee wielen. Deze expertise is niet alleen afkomstig van de nodige relevante opleidingen die door onszelf en ons personeel gevolgd zijn; door onze jarenlange ervaring weten we waar we over praten en hebben we bovendien veel klantkennis opgebouwd. Afhankelijk van uw wensen geven we u een deskundig, maar ook passend advies; we zullen u niets zomaar aansmeren. Dit betekent dat we het ook aangeven wanneer iets een minder goede koop is. Naast deskundig, zijn we erg betrokken bij ons bedrijf, maar ook bij u als klant. We voorzien u van voldoende informatie en beantwoorden uw vragen, zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken en kunt vertrouwen op het sluiten van een goede koop.

Kwaliteit

De producten die wij bieden zijn bovendien van goede kwaliteit. Wij leveren degelijke, sterke en duurzame producten die lang meegaan, maar wel eigentijds zijn en meegaan met de laatste trends. U kunt bijvoorbeeld denken aan bakfietsen, elektrische fietsen en de populaire lifestyle en transportfietsen. Wij begrijpen dat u uw geld maar één keer uit kunt geven en hier vervolgens zo lang mogelijk van wilt genieten. Ons uitgebreide assortiment met uiteenlopende merken kunt u bekijken in onze showroom van maar liefst 400 m², aangevuld met een grote voorraad (oldtimer)onderdelen. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben we onder andere gekwalificeerd personeel, zijn we een RDW-erkend bedrijf en lid van BOVAG.

 

Wij kijken verder..

Wij vinden het belangrijk om niet alleen ons bedrijf en onze expertise te blijven ontwikkelen, maar ook om te investeren in onze directe omgeving. Zo sponsoren we regelmatig lokale evenementen als de cross in Marle en Hexel on Wheels. Ook sponsoren we racing team Ernst Dubbink, motorcoureur in de wegrace, en Sportclub Daarle waar we onder andere hoofdsponsor zijn van het meisjesteam. Bovendien zijn we goed vertegenwoordigt in de internationale grasbaanraces met onze eigen deelnemer, Gert-Jan Valk, die al van kleins af aan tot de top van Nederland behoort. Inmiddels mag hij zich in 2013/2014 voor de tweede maal Nederlands Kampioen noemen. Klik hier voor een filmpje van de beslissende finale eind 2013. 

  

Door onze krachten te bundelen hopen we u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn als hét adres voor fietsen, brommers, scooters, oldtimers en onderdelen in Twente, Salland en diens wijde omgeving.