Brommers

Uw bromfietsadres in Twente en Overijssel

U kunt bij Valk Tweewielersport ook terecht voor het aankopen van bromfiets/schakelbrommer (45 km/h, met helm) en snorfietsen (25 km/h, zonder helm). Wij zijn officieel dealer van Derbi en Motorhispania (MH) als het gaat om schakelbrommers. Voor snorfietsen ziet u goed bij Thomos. Andere gangbare merken in Nederland kunnen wij echter ook (grotendeels) leveren. Bij uw brom- of snorfiets kunt u bij ons een bijpassende helm, handschoenen en sloten aanschaffen van betrouwbare, welbekende merken. Tot slot beschikken wij over een grote voorraad onderdelen.

Solex ‘Black ’n Roll’

Ook kunt u bij Valk Tweewielersport terecht voor de ouwe Solex in z’n nieuwe jasje, de ‘Black ’n Roll’, en wel in de uitvoering zonder helm. Voor de echte oldtimerliefhebber hebben wij ook een mooie collectie oldtimers en oldtimeronderdelen.

Gebruikte brommers

Naast nieuwe brom- en snorfietsen beschikken wij ook over een assortiment gebruikte brom- en snorfietsen van uiteenlopende merken, inclusief Spartamet’s en Saxonette’s. Het is eventueel ook mogelijk uw eigen gebruikte brommer in te ruilen bij ons.

 

Bromfietstotaalpakket voor het behalen van het bromfietscertificaat

Door een samenwerking met Rijschool Teunissen bieden wij bovendien een bromfietstotaalpakket aan, inclusief 7 praktijklessen, theorie online, theorieboek, theorie- en praktijkexamen en aantrekkelijke kortingen bij Valk Tweewielersport. Daarnaast leveren wij ook lesscooters aan diverse rijscholen in de omgeving.

Reparatie

Naast de aankoop is het minstens zo belangrijk om uw brom- of snorfiets op de juiste manier te onderhouden en eventueel te repareren. Ook hier bent u bij Valk Tweewielersport aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring is uw tweewieler bij ons in goede handen. Bovendien gebeurt dit door goed opgeleide vakmensen die regelmatig bijgeschoold worden met technische cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Onderdelen zijn in ruime mate voorradig of snel te bestellen.

 

Pech onderweg

Heeft u pech onderweg of heeft u niet de mogelijkheid om uw brom- of snorfiets zelf te vervoeren? Dan komen wij uw brommer halen, wel zo makkelijk en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod brommers

Onderstaand vindt u een deel van ons aanbod. Let wel, dit is slechts een kleine selectie van ons totale assortiment nieuwe en gebruikte brom- en snorfietsen. Breng een bezoek aan onze showroom in Daarle en bekijk ons volledige assortiment of neem contact met ons op voor uw specifieke verzoek.